over ons

September5TH Interiors & Projects 

over
september5th interiors

Bij September5TH zijn we gek van interieur. Kleur maar ook aardse tinten, druk printbehang voor bijvoorbeeld kinderkamers maar ook luxe behang voor chique woon- of slaapkamers. Wij werken met mooie merken met volledig naar wens te maken meubelen maar ook toffe merken met ieder seizoen nieuwe trendy collecties en accessoires. Mede door de interieur-achtergrond van het team en de liefde voor mooie interieurs en spullen kunnen wij je eerlijk adviseren in wat er bij jou nodig is en wat handig is bij jou thuis of op kantoor. 

Wij werken graag samen met interieurbouwers, aannemers en bijvoorbeeld keuken-en badkamerbedrijven die ook leveren wat ze beloven. Wij kunnen onze verschillende samenwerkingen met diverse bedrijven dan ook met een gerust hart aanbevelen en de mogelijkheden meenemen in een totaaladvies. 

Eigenaresse Lianne

"

//Eigenaar//

 

Lianne Duijndam

Ik ben gek op mooi glaswerk, een tik van mijn ouders en in onze interieurs zul je dan ook altijd mooie windlichten en vazen terugvinden. Na jarenlang bij verschillende mooie merken gewerkt te hebben weet ik wat ik zelf mooi vind maar ook wat bij klanten past. Mijn stijl hoeft natuurlijk niet direct de stijl van mijn klant te zijn en dat is alleen maar mooi. 

eetkamers

woonkamers

accessoires